.

.

New
Bajusz Viasz & Kis Comb Tudjon a LEGJOBB Bajusz Wax KIT egy 2.8 inch Comb a LEGJOBB Ár, pénztakarékos rendelési ez a két termék!

Bajusz Viasz & Kis Comb Tudjon a LEGJOBB Bajusz Wax KIT egy 2.8 inch Comb a LEGJOBB Ár, pénztakarékos rendelési ez a két termék!

HUF 2023.65

Az összeg
Tova elérhető

★ Ezt a CSODÁLATOS KIT Bajusszal Viasz + Kis Comb ez a tökéletes kombináció a Bajusz.Tartsa a bajuszát Pont egy szép Citrom Illata. ★ Ezt a BAJUSZT KÉSZLET, hordozható, így illeszkedik a nadrágja zsebében, minden probléma nélkül. ★ A BAJUSZ VIASZ Közepes Bajusz Tartani egy Kézzel készített termék használata csak a legjobb a méhviasz, illetve a legjobb forrásból származó illóolaj. ★ KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ Kaparja le egy kicsit a viasz a miniatűr meleg ujjai között, vagy használni a hajszárítót, ha a viasz nem olvadt (Ez is könnyebb, ha meleg maradjon a zsebében, a napi használat).Ha a viasz már felmelegedett, alkalmazni, hogy a bajusz játszani körül, amíg megkapja a kívánt/tökéletes forma. ★ Az egyik legjobb BAJUSZ FÉSŰ a Bajusz mindig tökéletes lesz, azok a termékek a legjobb áron. 15 ml-t közepes tartsa a tökéletes természetes stílus.A scent Golden Szakáll Big Sur Olaj, Balzsam.Fenntartja a bőr, bajusz hidratált, valamint serkenti a növekedést a moustahce Igazán csodálatos eredmény rövid idő alatt.Keverjük össze a bajuszt, a viasz a bajusz fésű a jobb eredmény érdekében.Büszkék vagyunk arra, hogy tartani, hogy a termékek egyesével a mi kezünk által,ők handmade&kézműves, mi tette őket a kis tételekben, jelenleg szerinti kérelem, nincs raktáron a termék, mind az ügyfelek egy nagyon friss termék akarjuk tartani, mit keres erre, ameddig csak lehet!.

Az áruval kapcsolatban

Új

A kategória hasonló árui