.

.

New
Ékszeres Doboz, ékszerdoboz a Nők, Lányok, Tini tartó Fülbevaló, Gyűrű, Nyaklánc, Karkötő PU Bőr Ékszerek Szekrény(Szín:Narancssárga)

Ékszeres Doboz, ékszerdoboz a Nők, Lányok, Tini tartó Fülbevaló, Gyűrű, Nyaklánc, Karkötő PU Bőr Ékszerek Szekrény(Szín:Narancssárga)

HUF 13180.05

Az összeg
Tova elérhető

Anyaga : környezetbarát PU bőr, Claimond ereiben.Design : nagy hiúság tükörben, fülbevaló, sokoldalú design; az erős kéz heveder; levehető partíció, több kombináció; billentyűzár külön gombot.Jellemzők : 1. Kiváló elrendezésű, design, megjelenés, képes befogadni a különböző ékszerek; 2. Ólom-mentes ragasztó, bőrproblémák elkerülése, hogy a napi használat; 3. Környezetbarát bársony anyag, magas kopásállóság, majd a szennyeződés ellenállás.Alkalmazható alkalommal : 1. Nagyon alkalmas, saját használatra / ékszerbolt display / home dekoráció; 2. Alkalmas anyák, barátnők, feleségek, leányok, kollégák, barátok, más emberek; 3. Alkalmas utazási design, hordozható, helytakarékos.Szolgáltatás : Ha bármilyen igénye van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, hogy mi fog válaszolni az üzenetet 24 órán belül.Termék Neve : Bőr Ékszer Tároló Doboz.Keménység : Kemény / Anyag : Bőr.Fő anyag : MDF, bőr, flannel Product mennyiség : 24,5 cm * 20.0 cm * 19,5 cm.Használjuk, magas minőségű anyagok, biztonságos, környezetbarát, nem könnyű sérülést.Az ügyfelek tetszett, feltéve, nagy véleményét!Ez a legjobb ajándék!Az adatok szerint, amennyiben az ügyfelek, 85.6% - a több ügyfél használja a termékeket ajándékba, vagy asztali tároló.Azt hiszem, hogy nagyon boldog lesz, hogy kap ajándékot!★Nagyon köszönöm, hogy böngészés közben kívánunk neked boldog életet!★Megjegyzések : 1. Ezt a terméket csak akkor tartalmazza a karakterek jelennek meg a fő kép.A fennmaradó képek, tárgyak csak a díszítés nem tartozik a hatálya alól a termék értékesítése.2. Körülbelül méret : Kézi mérés bizonyos hibák, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret a kapott termék.3. Kapcsolatban kromatikus aberráció : minden termék az igazi, de mivel a különböző tényezők, mint például lövés technológia, fény, kijelző paraméterek, stb. a kromatikus aberráció kicsi lesz.Között a tényleges színét, majd a kapott képet.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket kapott, kérlek, bocsáss meg nekem.★★Vásárlás megjegyzés : A külső csomagolás elkerülhetetlenül megsérül szállítás közben, illetve nem befolyásolja a használatát a termék maga.Kivéve termék minőségi problémák, nincs visszaút and exchange alkalmazások elfogadják.

Az áruval kapcsolatban

Új

A kategória hasonló árui