.

.

New
Kulcs-tartó Fali Dekoratív gombot, majd a Gombot Mail tartó Fali Gombot Horgok Kulcs Fogas az Falon, Bejárat, Fürdőszoba, Nappali,

Kulcs-tartó Fali Dekoratív gombot, majd a Gombot Mail tartó Fali Gombot Horgok Kulcs Fogas az Falon, Bejárat, Fürdőszoba, Nappali,

HUF 6804.00

Az összeg
Tova elérhető

❤Multifunkcionális falra szerelhető mail rack, kulcs horog : A kulcs horog lehet akasztani kulcsokat, illetve más elemeket is akasztható; az integrált mail rack képes tárolni mail, levelek, újságok, egyéb tárgyakkal.Ez praktikus, helytakarékos, ezzel a legjobb választás a család. ❤A megvalósíthatóságot : A multifunkcionális falra szerelhető mail rack, kulcs horog nagyon alkalmas családok, apartmanok, kollégiumok, valamint RVs kell tárolni a fényt, kis tételek.Használja a fel nem használt fal hely tartani mail, majd a borítékot annak érdekében, ami egy kellemes lakókörnyezet számára.Ugyanakkor ez egy kiváló megoldás a kis helyeken, valamint a kis házak. ❤Multi-cél : A posta jogosult a kulcsot horog nem csak használni, hogy a hely mail tedd kulcsok, de az is lehet helyezni a fürdőszobában.Tusfürdő, sampon, stb.lehet helyezni a polcon, de a horog lehet akasztani törölköző, törölközők, stb.Azt is fel fűszer, felakasztott ruha a konyhában. ❤Könnyen telepíthető : a horog a polcon volt szegezve.Könnyen telepíthető, a posta jogosult a kulcsot horog a falon szerint a sematikus ábrát a használati utasítás.Megjegyzés : a telepítés Előtt, kérjük, használja a vonalzó, ceruzát, hogy az intézkedés, illetve jelölje meg a pozíció. ❤Kiváló ügyfélszolgálat : Ha bármilyen probléma, vegye fel a kapcsolatot velem, nem fog válaszolni 24 órán belül önnek a tökéletes megoldás, de garantálom, hogy egy kellemes vásárlási élmény.- Még mindig mérges vagy arról, hogy elveszíti a kulcsot?Még mindig aggódom, hogy megtaláljuk a kulcsot, amikor reggel?Még mindig nehezen szervező rendetlen levelek, borítékok?Ha ezek a gondok, érdemes, hogy ne nézze meg a termék-falra szerelhető mail tartó kulcs horog.Széles körben használt lakások, irodák, folyosók, kollégiumok, Lakóbusz, képes tárolni levelek, borítékok, magazinok, meghívók, kis fájlok, pénztárca, lógó kulcs, táska, kutya póráz, napszemüveg, sapka, kabát.Anyag : Iron Specification : 27*11*6cm Package tartalma : 1x falra szerelhető mail rack Tips1. Ha kap egy falra szerelt mail tartó horog, lehet, hogy egy kis illata, a fa vagy a festék.De tedd a fa polc a szellőző lyuk, a szag után eltűnik pár órára.2. Miután megkapta a terméket, ha találkozik a hiányzó alkatrészeket, vagy bármilyen minőségi probléma, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Nagyon boldogok vagyunk, hogy oldja meg a problémát, boldogan ésszerűen nyújtanak magas minőségű, kielégítő szolgáltatás egy jó vásárlási élmény.

Az áruval kapcsolatban

27*11*6cm :
Package includes:
1x wall-mounted mail rack
1. When you receive a wall-mounted mail holder with a hook, there may be a slight smell of wood or paint. But put the wooden shelf in the ventilation hole, the smell will disappear after a few hours. :
2. After receiving the product, if you encounter missing parts or any quality problems, please feel free to contact us. We are very happy to solve the problem happily and reasonably and provide you with high-quality, satisfactory service and a good shopping experience. :
Új

A kategória hasonló árui