.

.

New
Marad-a-Hely, Fekete Műanyag Terítő - Biztosítja, hogy a Táblázat a Ragasztó - Szélálló Eldobható Asztalterítő 5 csomag 54 x 108 cm.

Marad-a-Hely, Fekete Műanyag Terítő - Biztosítja, hogy a Táblázat a Ragasztó - Szélálló Eldobható Asztalterítő 5 csomag 54 x 108 cm.

HUF 2023.65

Az összeg
Tova elérhető

▪ RAGASZTÓ CSÍK ▪ kétoldalas ragasztó szalag biztonságos a fekete műanyag abrosz az asztalra.Egy csík alkalmazni, hogy minden sarokban az asztal, majd bottal a fekete eldobható asztalterítő.A kizárólagos szalagok Szermaradvány-Mentes, Cserélhető biztonságban minden felületre!Nézze meg a videót a részletekért. ▪ 100% SZÉLÁLLÓ ▪ Használja a sebtapaszt, hogy minden a helyén van.Nincs több windblown abrosz!!Ez a könnyen használható, s úgy működik, mint a karikacsapás!Megakadályozza, hogy a fél asztalt tiszta, megakadályozza, hogy ömlött, majd rángatni.Nagy a beltéri, kültéri, illetve természetesen a GYEREKEK FELEK!. ▪ PRÉMIUM VASTAGSÁG ▪ Fekete műanyag abrosz a felek, alkalmakra, eseményekre.Extra vastag, tartós, ragyogó élénk színeket.Tökéletes illeszkedés : 54x108" Fekete műanyag asztalterítő a téglalap asztal 8 ft.Ezek a fél abrosz eldobható könnyű takarítani!Amikor vége van a bulinak, tekerd fel, majd lökd.Vagy, ha akarod, újra őket a következő esemény!. ▪ FÉL FAL HÁTTERET ▪ hozzon Létre egy vidám, fél fal hátteret alkalmazásával csík a fal mentén, biztosítva az eldobható asztalterítő, hogy fokozza a fél design!Díszíteni a kép tökéletes falra maradandó emlékeket, a buli!. ▪ KAGYLÓ asztali futó ▪ Lucfenyő fel a fél asztal, a gyönyörű gyűjtemény Kagyló Táblázat Futók a koordináló színek.Engedd szabadjára a képzeletedet!! ▪ KREATÍV ▪ más használja ezeket a műanyag asztalt, ruhát 8 ft téglalap asztal.Legyen szép dekorációval ki abroszok, futók, mint a Virágok, Asztali Szoknyák, Szék Takaró, Fonott Szalagok... A lehetőségek végtelenek!.

Az áruval kapcsolatban

Új

A kategória hasonló árui