.

.

New
SMSOM Okos Szemüveg, Vezeték nélküli Bluetooth Audio Napszemüveg, Alkalmas Szabadtéri Tevékenységek Utazás Vezetés (Szín : Egy)

SMSOM Okos Szemüveg, Vezeték nélküli Bluetooth Audio Napszemüveg, Alkalmas Szabadtéri Tevékenységek Utazás Vezetés (Szín : Egy)

HUF 35764.20

Az összeg
Tova elérhető

[Kényelem / Biztonsági] A legnagyobb előnye, csontvezetéses fejhallgató kényelem érdekében.Mert a hang keresztül továbbított a jawbone, nem terjed ki a fülét.Ezért ez biztonságosabb, mint a hagyományos fülhallgatót vezetés közben, futás, kerékpározás, valamint a munkába járás. [Bluetooth-kompatibilis] Vezeték nélküli Bluetooth napszemüveg kompatibilis minden Bluetooth-kompatibilis eszköz, ideértve az i OS / Android készülékek.Ha dolgozik, vagy gyakorló, kérjük, használja napszemüveg zenét hallgatni, kihangosított hívások vagy kap navigációs utasításokat (Bluetooth 5.0). [Nagy teljesítményű, anti-uv] Készült behozott polarizált lencsék, anti-vakító fény, anti-uv, anti-köd funkciók, valamint védi a szemet.Bluetooth-szal felszerelt 5.0, súlya pedig csak 32g, ez biztosítja minden időjárási kényelem, kiváló multi-eszköz kapcsolatot. [Elegáns Unisex Design] A mérete stílusú napszemüveg alkalmas mind a férfiak, mind a nők.A napszemüveg jön a fekete keret, majd egy tiszta, modern design.Akkor válassza ki a színt a lencse a stílushoz.Meg lehet változtatni a lencse magad. [Újratölthető lítium akkumulátor] Töltési idő : 2 óra, készenléti idő : 150 óra, zene, körülbelül 4 óra (attól függően, hogy a kötet hang forrása), folyamatos beszélni körülbelül 5 óra.

Az áruval kapcsolatban

Új

A kategória hasonló árui