.

.

New
Táblázatok Xinjin Állítható Biztonsági Hevederek Érdekel Állomás Tároló Összecsukható Gyermekek Hordozható Ruhát, Pelenkát Változó

Táblázatok Xinjin Állítható Biztonsági Hevederek Érdekel Állomás Tároló Összecsukható Gyermekek Hordozható Ruhát, Pelenkát Változó

HUF 4846.50

Az összeg
Tova elérhető

Fékezhető kerekek : Van, 4 kerék, ami azt jelenti, hogy lehet mozogni, meg ne, ha kell.Mi több, ezek a kerekek zárható, amelyek fékek, még biztonságosabb.Stabil Konstrukció : Nem csúszós méter kiterjed, valamint egy stabil keret tartani az asztal stabil, valamint megakadályozzák a mozgás.Felhasználóbarát kialakítás : célja a megfelelő magasság szülő, hogy megakadályozzák anya vissza a fájdalmak, a térdelő, vagy idomítás, amikor pelenkát cserélni, hogy a babák.Összecsukható pelenkázó : Könnyen fold ha befejezte a feladatokat!A helytakarékos design store mögött egy ajtót.Ez teszi az életet egy kicsit könnyebb a szülők számára.Több alkalmazás : A pelenkázó Állomás már tervezték, hogy állami vagy magán mosdó, éttermek, üzletek, óvodának, napközi, templomok, vagy a lakóingatlanok. ●Műszaki adatok : - Termék neve : Baby Változó Állomások - Anyag : acél cső+oxford szövet - Alkalmas babák 0-3 éves ●Jellemzők : - Alkalmas 0-3 éves - Ideális magasság kezelésére a baba rendetlenség - Kompakt, összecsukható kialakítás a könnyű tárolás - Használni, mint a pelenkázó asztal, valamint masszázs táblázat csecsemőknek - Nem több, hajlítás, hogy a változás pelenka, vagy masszázs babák Felszerelt, 3 rekeszes félre a táblázat a könnyű hozzáférést a pelenkát, törölköző, valamint minden egyéb tartozékok ●Megjegyzés : 1.A termék mérete kézi mérés, lehet, hogy vannak hibák; olyan tényezők miatt, mint a világítás, illetve megjeleníteni, lehet, hogy a kis különbség a tényleges színes a kép, valamint a termék; kérjük, tekintse meg az áru érkezett. 2.A szállítási idő általában 10 20 nap.Ha nem érkezik meg az áru 30 napon belül, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben. 3.Ha bármilyen probléma vásárlási folyamat során, illetve a telepítés során, illetve használja, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az időben, mi válaszolunk, amint lehetséges.

Az áruval kapcsolatban

- Product name:
Baby Changing Stations
- Material:
steel pipe+oxford fabric
- Suitable for babies 0-3 years old :
●Features:
- Suitable for 0-3 years old :
- Ideal height for handling your baby's mess :
- Compact folding design for easy storage :
- Used as changing table and massage table for babies :
- No more bending to change diaper or massage for babies :
- Equipped with 3 compartments aside the table for easy access of diapers, towels and any other accessories :
●Note:
1.Our product size is manual measurement, there may be errors; due to factors such as lighting and display, there may be slight differences between the actual color of the image and the product; please refer to the goods received. :
2.Our delivery time is generally 10 to 20 days. If you have not received the goods within 30 days, please contact us in time. :
3.If you encounter any problems during the purchase process or during the installation and use, please contact us in time, we will answer you as soon as possible. :
Új

A kategória hasonló árui